A happy dance included: Sticktails!

Studio Sticktails is een éénvrouwsbedrijf uit Amsterdam waarbij moderne, handgemaakte sieraden centraal staan.

“Van kinds af aan maakte ik al sieraden met mijn moeder van stukjes plexiglas die zij meenam tijdens haar studie tot architect en ontwerper. Na mijn studiejaren pakte ik het sieraden maken weer op en besloot ik verschillende cursussen te volgen om ook met metalen te kunnen werken. Toen ik snel hierna zwanger raakte had ik de mogelijkheid om het wat rustiger aan de doen óf om er echt voor te gaan, ik koos het laatste en zo ontstond Sticktails voornamelijk uit moederschap. De eerste kettingen die ik maakte waren dan ook ter ere hiervan, de ‘Architects’ kettingen van zilveren kettingen met plexiglas blokjes eraan.

De ontwerpen zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt, modern, speels, minimalistisch en zijn bovenal niet seizoensgebonden.

Met elke aankoop ondersteun je een klein bedrijf en doet iemand een happy dance.