Fermconcept…zelf ontworpen handgemaakte juwelen en decoratie…

Fermconcept is een Belgische label dat zelf ontworpen, handgemaakt juwelen, decoratie en gepersonaliseerde geschenken brengt.

“Ik ben Danielle, geboren in Antwerpen, getogen in Mortsel. Mama van Cas en Fran, getrouwd met Joost. Ik studeerde Public Relations in Antwerpen.

Mijn passie is creativiteit in al z’n vormen. Ik hou van ondernemen, mijn eigen ding doen, kwaliteit en degelijkheid, de natuur, een no-nonsense mentaliteit, cocooning en zoveel meer.

Al jaren droom ik ervan om van creativiteit m’n beroep te maken… Ik kreeg een idee, werkte het uit, maakte materiaalkeuzes, zette de productie op punt, testte op kwaliteit en selecteerde een eerste collectie. Ik maakte foto’s, website en webshop, dokterde een marketing campagne uit. Om maar even mee te geven dat ik de laatste maanden absoluut niet stilgezeten heb. Ik werd ontwerper, fotograaf, webdesigner, marketeer… en was ondertussen ook mama van twee en lieve vrouw.

Daarom ben ik dus super fier op mezelf en m’n concept, een ferm concept, FermConcept!”