Het verhaal achter Awash

Heel soms vind je een parel in je leven. Ik vond de mijne in Ethiopië. Yonatan heet hij . En ik ben Ellen, zijn mama en dol op hem. Maar ook dol op mooie kinderkleren.

Daarom werd Awash geboren, genoemd naar zijn verre geboortedorp. Awash voelt voor mij als thuiskomen, in dingen die ik zo graag doe. Naast Awash en mijn gezin, zorg ik voor vogels en wilde dieren in het Opvangcentrum in Merelbeke. Ik maak graag het verschil. In kleine dingen en voor kleine kinderen.

Awash maakt kinderkleertjes en accessoires

Awash is gewaagd: een uitdagend en uniek kinderkledingmerk dat stroomt vanuit mijn onuitputtelijke bron aan inspiratie en creativiteit. Een patroon, een toffe stof en wat garen, dat is het enige dat ik nodig heb om er iets moois van te maken. Het geeft me een fantastisch gevoel, altijd opnieuw.

Omdat ik alles in beperkte oplage maak, is het kledingstuk dat jij koopt bijna uniek.
Maar ik kan een kledingstuk ook totaal op maat en naar jouw wens maken. Heb je dus een speciale vraag of wil je weten wat ik voor jou kan doen?