Het verhaal achter de 12 archetypes van Studio Mimoire: Powered By

Jarenlang heb ik met jonge mensen gewerkt en ik kan eerlijk zeggen dat ik een echt ‘people’ mens ben geworden. Ieder van ons heeft zijn of haar onderscheidende karakter en gedraagt ​​zich en reageert op een zeer unieke manier. Inzicht in hoe mensen reageren en waarom ze op een bepaalde manier reageren, heeft me ertoe gebracht meer over dit onderwerp te weten te komen.

In deze zoektocht leerde ik meer over de psychoanalyticus Jung die zijn archetypen beschreef. Hij definieerde twaalf primaire typen die symbolische menselijke motivaties symboliseren. Elk type heeft zijn eigen set van waarden, betekenissen en persoonlijkheidskenmerken. Door zijn theorie te mengen met mijn slogan ‘Je bent wat je draagt’ begon het idee te groeien om 12 archetypen te ontwerpen als T-shirtafdrukken.

Ik wilde dat de ontwerpen origineel, buitengewoon en leuk waren. Het organiseren van een fotoshoot met vrienden die enthousiast waren over mijn idee – op zoek zijn naar milieuvriendelijke en kwaliteitsstoffen voor de T-shirts – leren over verschillende soorten bedrukking op stoffen – waren enkele van de stappen die ik deed om de collectie te voltooien.

Ik ben zo trots om je mijn verzameling STUDIO MIMOIRE aan je voor te stellen. Geniet ervan terwijl je je eigen MIMOIRES maakt!

Draag en toon je eigen persoonlijkheid.

Draag en toon je eigen MIMOIRE.

Powered By: Gevestigde ondernemingen geven jonge labels een duw in de rug!