Nehema Made It wint SCOOP store prijs bij Ulele Pitch Pitch!

In september vond het Pitch Pitch event plaats van Ulele, de crowdfunder bij uitstek voor opkomende labels. De prijs van SCOOP store voor meest belovende opkomende label werd gewonnen door Nehemada Made It. Je kan binnenkort dit veelbelovende label ontdekken in onze SCOOP store.

De oprichtster van Nehema Made It, Gracia Ekwalanga, stelt graag haar label voor!

“Nehema Made It is de merknaam van bewerkte t-shirt en accessoires met Afrikaanse stoffen! Met accessoires bedoel ik strikjes, broches, doek voor bij kostuums. Ik heb gekozen voor kwaliteitsvolle stoffen om mijn accessoires te maken. Ookal komt elk accessoire van één en dezelfde stof, elk van hen blijft uniek. Aangezien dat het stof Wax veel prints heeft, het zorgt telkens voor unieke stuks. Everyone deserves something unique 😉

De kleuren zijn gemakkelijk combineerbaar met alledaagse kleren, so don’t worry!

Tot nu toe, zijn er maar 4 sets-strikjes en 3 soorten broches beschikbaar, maar er zijn genoeg inspiraties voor nieuwe

In september heb ik mijn eerste collectie van t-shirt gelanceerd, genaamd “Molongi”, wat winnaar betekent. Om mijn project verder te kunnen zetten, heb ik nood aan een voorraad van 140 pulls om mijn eerste collectie van pulls te lanceren voor in de winter. En dat kost wat geld. In samenwerking met Ulule en jou, zal deze collectie gelanceerd kunnen  worden!”

Help dit project te steunen en help om deze droom te realiseren. Je kan alle relevante info vinden op https://nl.ulule.com/nehema-made-it/.

“Nehema dat ben ik: Gracia Ekwalanga, 21 jaar oud. Ik studeer Marketing in Odisee Campus Brussel. Ik ben een ambitieuze, visionaire en vooral sympatieke  jonge vrouwe. Mijn passie voor het Afrikaanse stof ligt al jaren in mijn hart en ik heb besloten om daarvoor iets te doen, so that’s why I created “Nehema Made It”! Ik maak al mijn producten zelf en de ideëen komen een beetje van overal :D”

“Mijn bedoeling met mijn project is ten eerste om het Afrikaanse stof te promoten en toegankelijk te maken voor iedereen, alle culturen. Daarnaast is het ook om een droom waar te kunnen maken, welke is mijn eerste, eigen kledingwinkel “Nehema” hier in België te openen. Ten slotte is het ook om mijn talent te laten zien. “