Wanna make someone make a little dance?

Maak vanaf 20 maart kennis met Beadz Jewellery, ons nieuwste Nederlands juwelenlabel!

“Mijn naam is Cynthia Ronde, geboren in het zonnige zuiden van Nederland en maker van alle sieraden van Beadz Jewellery. Beadz Jewellery is ontstaan vanuit mijn creatieve hart en de passie om unieke sieraden te willen maken.

Eerst alleen voor mezelf: vanwege mijn smalle polsen waren alle armbandjes altijd te groot. Later maakte ik ook sieraden voor vriendinnen. Na wat aanmoediging durfde ik het aan om van Beadz Jewellery een echt bedrijfje te maken. Alle sieraden die ik maak zijn in beperkte oplage verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat ik regelmatig andere collecties kan maken waardoor het geen ‘dertien in een dozijn’ sieraden worden.

Kenmerkend voor de sieraden is het gebruik van edelstenen; deze geven een sieraad meteen een betekenis. Ook zie je veel verzilverde en vergulde elementen. ‘When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance’; en het is echt zo. Ik geniet enorm van het maken en doe bij iedere verkoop een dansje.

Hopelijk vind je bij Beadz Jewellery een mooi sieraad.”

Beschikbaar in Scoopstore Mechelen, Antwerpen en Gent.