With love and lot´s of colors: Arlette FoulART!

I am Arlette and born in Holland, Mediterranean by adoption, and nomad by spirit. I live in Spain for almost 30 years. I have a graduate of Fine Arts and a master in Graphic Arts.

I love to travel and also lived in England, Brazil and Italy. I am a professional photographer and textile designer. With this label I am making my dream come true: creating my own textile brand. My inspiration is Africa and the Mediterranean. I love colors and the delicate silk. You can find exclusive hand painted silk scarves, only one of a kind.

With love and lot´s of colors: Arlette FoulART!

Ik ben Arlette en ben geboren in Nederland, mediterraan door adoptie en nomade van geest. Ik woon al bijna 30 jaar in Spanje. Ik heb een diploma in Fine Arts en een master in Graphic Arts. Ik ben dol op reizen en woonde ook in Engeland, Brazilië en Italië. Ik ben een professionele fotograaf en textielontwerper.

Met dit label laat ik mijn droom uitkomen: mijn eigen textielmerk creëren. Mijn inspiratie is Afrika en de Middellandse Zee. Ik hou van kleuren en delicate zijde. U vindt exclusieve, met de hand geschilderde zijden sjaals, allen uniek.